2021-12-28 07:51:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kedden igazán szerencsésnek mondhatod magad

Napi horoszkóp december 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha a szabadságodat töltöd kedden, akkor valamilyen váratlan, spontán szervezett mulatságban lehet részed. Igazán megérdemled az élményeket, a pihenést! Ha pedig dolgozol, akkor se keseredj el: bár semmi kedved hozzá, végül mégis nagyon jól érzed magad a munkahelyi pozitív hangulatnak köszönhetően.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kedden igazán szerencsésnek mondhatod magad. A karácsony, úgy látszik, nem múlt el, mert még mindig kapod az ajándékokat, a meglepetést. Ha nem is tárgyi formában, akkor lelkiekben. Valaki szívet melengetően kedves lesz veled...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold és a Merkúr fényszöge bizony okoz némi feszültséget. Másfelé húz a szíved, mint az eszed. Ez megnyilvánulhat egy döntés meghozásának a feszültségében éppúgy, mint abban, ahogyan az érzelmi kérdéseket kezeled. A legjobb, amit tehet, ha tudatosan kerülsz minden feszültséget.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A külvilág feszültsége rád is erőteljesebben hat. A legjobb, ha nem osztod meg a családi konfliktusokat, az érzelmi problémákat a kollégákkal, vagy azokkal, akiket csak felületesen ismersz. Nem jó tanácsokat adnának neked, inkább csak még jobban összezavarnának. Bízz a megérzéseidben, azok mindig nagyon jól működnek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szíved tele van szeretettel, és a szokásos családlátogatási időszak módot is ad arra, hogy ezt végre kimutasd a többiek felé is. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akit már nagyon rég nem láttál. Ez az új találkozás lehetőséget ad, hogy még jobban megismerhesd őt...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kedden hiba csúszhat a kommunikációdba. Nem azt mondod, amit érzel – vagy épp fordítva, túlságosan egyenesen közlöd a véleményedet. Ne akarj te lenni a szavak embere, hagyd, hogy inkább mások bontakozzanak ki helyetted. Még, ha valamit jobban is tudsz, inkább bölcsen tartsd magadban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérlegben járva érzelmesebbé tesz a szokásosnál, és még inkább hangsúlyossá teszi a harmónia iránti igényedet. Ne hagyd, hogy a másik fél letromfoljon egy vitás kérdésben, mert neked van igazad. Az intuíciód abszolút a helyes utat mutatja!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha még keresed a társadat, lehetséges, hogy kedden közeledni próbálsz valakihez, akivel eddig megtartottátok azt a bizonyos tisztes távolságot. A közelségből azonban valami egészen más bontakozik ki, mint amit eredetileg terveztél. A barátság mély lehet...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Keddre kicsit kifogy belőled a béketűrés. Könnyen megbánthatsz valakit a közvetlen környezetedben. Legjobb, ha a munkába fojtod az elégedetlenséget. Talán már éppen a semmittevés az, ami megártott neked. Foglald el magad minél több feladattal!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Partnereddel olyan témákon vitatkoztok, amikről igazából egyikőtök sem tehet. Vagy, ami még rosszabb, amiben semelyikőtök sem kompetens. Inkább olvassatok a téma után a felesleges szócsatázás helyett! Rájöttök, hogy semmi értelme az egésznek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Munkahelyeden egyre nagyobb követelmények elé állíthatnak. De ez a keddi nap még szigorúan a családé. Használd fel a családi békét arra, hogy a párodtól kérsz több segítséget - legalább az otthoni munkamegosztásban.


Halak: II. 19. - III. 20.

Te alapvetően kedves és jóindulatú ember vagy, mégis, bizonyos helyzetekben nehéz megálljt parancsolnod az indulatoknak. Elképzelhető, hogy van valaki a rokonságban, aki a fecsegésével dühít egész nap. Mégis jobb, ha elengeded a füled mellett, és a békét választod!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: